می توانید با ورود به سامانه ثبت نام آزمون ها و همایش های مرکز نوآوری دانش آموزی مارلیک بخش آزمون ها ، آزمون های من ، مشاهده کارنامه، کارنامه خود را مشاهده کنید
المپیاد علمی بین المللی نوجوانان(IJSO) یک رقابت سالانه فردی و تیمی در علوم طبیعی برای دانش آموزان دوره اول دبیرستان است که در ماه دسامبر (آذرماه) هر سال برگزار می گردد.
IJSO یک رویداد آموزشی به همراه برنامه های پژوهشی و تفریحی است که هدف آن برجسته کردن اهمیت علوم طبیعی در آموزش عمومی جوانان و در تمام جنبه های زندگی آنها می باشد.
این مسابقه هر ساله برگزار می شود و در این المپیاد، نوجوانان رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال در علوم زیست شناسی، فیزیک، شیمی در سه مرحله تستی، تشریحی و آزمایشگاهی در قالب تیم ۶ نفره از کشور های مختلف به رقابت می پردازند.
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
اولین دوره این مسابقات در سال ۲۰۰۴ در اندونزی برگزار شدهاست و از آن سال بهطور منظم و سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشود. هر دوره از این مسابقات به میزبانی کشورهای مختلف می باشد. ایران در سال ۱۳۹۱ میزبان نهمین دوره این مسابقه بود که بالغ بر ۳۰۰ نفر از کشورهای مختلف در آن دوره شرکت کردند، میزبان آخرین دوره این مسابقات کشور هلند بوده است.
پس از تصحیح آزمون، دانش آموزان بر اساس نمرات خود رتبه بندی می شوند. سپس ۱۰٪ دانش آموزان مدال طلا دریافت می کنند، ۲۰٪ دانش آموزان بعدی مدال نقره دریافت می کنند و ۳۰٪ دیگر مدال برنز دریافت می کنند.
همچنین، جوایز تیم به بهترین نتایج در آزمون عملی و بهترین کشور در مسابقات ارائه می شود. جایزه های فردی به بهترین دانشجو در آزمون نظری ارائه می شود. کمیته محلی برگزاری مسئول صدور گواهینامه های مشارکت رسمی برای همه دانشجویان، رهبران و ناظران است
مسابقه المپیاد علوم نوجوانان IJSO در ایران به منظور انتخاب تیم اعزامی به مسابقه بین المللی هر ساله در تابستان انجام می گیرد. از بین شرکت کنندگان در مسابقه ۶ نفر انتخاب شده وپس از طی یک دوره کارگاه آمادگی به مسابقه بین المللی IJSO اعزام می شوند
اولین دوره حضور ایران در در کشور اندونزی در سال ۲۰۰۴ بود و به دنبال آن از سال های ۲۰۰۸ به بعد هر ساله تیم ایران در این المپیاد حضور رسمی یافته است که منجر به کسب مدال های نقره و برنز گردیده است.
المپیاد شامل سه بخش است که در سه روز با فواصل یک روزه برگزار می شود. مسابقه در این سه روز بین سه تا چهار ساعت در روز به طول می انجامد. شامل سه بخش تستی، تشریحی و عملی است.
در بخش تستی، در هر یک از مباحث فیزیک، شیمی و زیست شناسی دانش آموزان به۱۰ سوال پاسخ می دهند که جمعاً شامل سی سوال می باشد.
در بخش تشریحی سوالات به صورت ترکیبی از مفاهیم فیزیک، شیمی و زیست می باشد و برای حل آنها نیاز به تسلط در هر یک از این علوم و ترکیب دانش بین آنها لازم است.
بخش سوم شامل آزمایش و تشریح در این سه مبحث علمی است و کار در قالب دو گروه شدن اعضای تیم انجام می گیرد. در این قسمت امتیاز تیمی به هر یک از اعضای تیم نیز داده می شود. ماکزیمم امتیازی که به هر قسمت تعلق می گیرد به ترتیب زیر است: بخش اول: ۳۰ امتیاز بخش دوم : ۳۰ امتیاز بخش سوم: ۴۰ امتیاز
در فواصل بین روزهای مسابقات دانش آموزان در مباحث علمی و بازدید از مناطق مختلف که برای آنها تدارک داده می شود، شرکت می کنند.
All Rights are Reserved for this Center's Holding: Marlik Institute of Innovation and Technology -کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به موسسه نوآوری و فناوری مارلیک است